ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

 

ΠΡΟΣΗΛΩΜΕΝΟΙ ΣΤΙΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Η εταιρία χρονολογεί την ίδρυση της από το 2008, στο Πειραιά, με στόχο την παροχή ανεξάρτητων συμβουλευτικών υπηρεσιών στο τομέα της ναυτιλίας. Οι συνεργασίες που συνάπτουμε διεξάγονται τόσο σε τοπικό όσο και σε διεθνές επίπεδο. Ο ιδρυτής και γενικός διευθυντής, Δημήτριος Β. Γκαρούτσος είναι Ναυπηγός, Μηχανολόγος, Μηχανικός, απόφοιτος του Ε.Μ.Π., ενώ προτού εισέλθει στην ελεύθερη αγορά έχει ασχοληθεί με την επιθεώρηση σκαφών και μηχανών ως επικεφαλής επιθεωρητής ISM & ISPS των ελληνικών άρχων, καθώς επίσης και ως επιθεωρητής για την τήρηση των άρχων λιμένα.
Photo of three vintage wooden vessel steering wheel

ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗ ΝΑΥΤΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΠΟΙΟΤΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ, ΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΓΥΜΝΑΣΙΑ

Οι συνεργάτες μας, που αναλαμβάνουν την εξυπηρέτηση κάθε ναυτικού ζητήματος είναι Πρώτοι Μηχανικοί, Ναυπηγοί και Μηχανολόγοι με σημαντική ναυτική προϋπηρεσία τόσο στη θάλασσα όσο και στη ξηρά.

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΜΕΘΟΔΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΘΕ ΜΟΡΦΗΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΠΛΟΙΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΗΧΑΝΙΚΑ ΜΕΡΗ ΤΟΥ ΠΛΟΙΟΥ

Έχουμε την πεποίθηση ότι το γραφείο μας θα καταφέρει να εκπληρώσει κάθε σας προσδοκία στο έπακρο, προσφέροντας ανταγωνιστικές υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.