ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΛΟΙΩΝ

 

ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ


 

ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΣΚΕΥΕΣ

Αναλαμβάνουμε μελέτες σχεδιασμού και ανακατασκευής πλοίων κάθε τύπου, μεταξύ των οποίων φορτηγά, πετρελαιοφόρα, επιβατηγά πλοία, ψαράδικα και σκαφη αναψυχής.

Είναι αξιοσημείωτο ότι έχουμε σημαντική εμπειρία και προϋπηρεσία σε κατασκευές και ανακατασκευές επιβατηγών, οχηματαγωγών πλοίων, ιστιοφόρων και καταμαράν. Η εταιρία μας έχει αναλάβει μεγάλο αριθμών έργων τα οποία έχει φέρει εις πέρας με επιτυχία.

Ship under construction with scaffoldings around it

ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

Γνωρίζοντας ότι ο κλάδος της ναυτιλίας αναπτύσσεται και εξελίσσεται συνεχώς, φροντίζουμε να διατηρούμαστε συνεχώς σε επαφή με τις διεθνείς τεχνολογικές εξελίξεις στο ναυτικό τομέα.

Στη κατεύθυνση αυτή συνεργαζόμαστε με τους εκπαιδευτικούς φορείς του ελληνικού κράτους και παράλληλα συμμετέχουμε σε πληθώρα ερευνητικών προγραμμάτων. Οι υπηρεσίες μας δεν αναβαθμίζονται μονό, αντίθετα εκσυγχρονίζονται προσαρμοζόμενες πάντα στις καινοτόμες τεχνολογίες της εποχής. Έτσι καταφέρνουμε να είμαστε διαρκώς προετοιμασμένοι για κάθε νέα πρόκληση στο μέλλον.

research-and-development

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΧΕΔΙΑΣΗΣ ΤΥΠΟΥ 3D

Έχοντας υπόψιν ότι στη συγκαιρινή εποχή η τεχνολογική εξέλιξη είναι βασικός παράγοντας και στο τομέα μας, τα γραφεία μας έχουν προσαρμοστεί πλήρως στις νέες τεχνολογικές εξοπλιστικές ανάγκες και το προσωπικό μας έχει εκπαιδευτεί ώστε να χειρίζονται με επάρκεια τα πιο σύγχρονα τεχνολογικά μέσα.

Συγκεκριμένα για την εκπόνηση μελετών γίνεται χρήση της τελευταίας γενιάς λογισμικών (MAXSURF ENTERPRISE SUITE V.19) σε συνδυασμό με ειδικά προγράμματα τρισδιάστατης τεχνολογίας.

Computer CAD image of ship design